Jakość wykonania i działania grilla gazowego w istotny sposób wpływa na wygodę użytkowania urządzenia oraz ogólną przyjemność z grillowania. Zanim
Kuchnia śródziemnomorska to prawdziwa uczta dla zmysłów. Charakteryzuje się nie tylko wyjątkowymi smakami, ale także historią i kulturą, która się
Kiedy temperatura na zewnątrz zaczyna rosnąć, nasz apetyt często skłania nas w kierunku lżejszych, orzeźwiających dań. Letnie obiady powinny być
Patelnia grillowa umożliwia przygotowywanie lekkich i pysznych potraw. Jak wybrać naczynie idealnie dopasowane do własnych potrzeb? Sprawdź! Patelnie grillowe cieszą
Vademecum grillowania – przyszło lato, a wraz z nim apetyt na przekąski z rusztu. I dla mięsożerców, i dla wegetarian
Szaszłyki z szynki na grilla to jedno z moich ulubionych dań, które można przygotować podczas rodzinnego grillowania. Takie szaszłyki musimy
Szaszłyki z szynki w paprykowej marynacie to propozycja na szybkie w przygotowaniu i bardzo aromatyczne danie z grilla. Sekretem tych
Grillowane warzywa to pomysł na wegański posiłek przygotowany na grillu. Takie warzywa będą też idealne jako dodatek do grillowanego mięsa.
Ziołowa karkówka z grilla to jedna z propozycji na mięsne danie grillowe. Odpowiednio przyprawione mięso to podstawa każdego grilla, to
Grillowana kanapka z rukolą i łososiem to pyszne, zdrowe i bardzo pożywne śniadanie. Tego typu kanapki pewnie duża część osób
Grill elektryczny to wygodny sposób na gotowanie potraw. Ma wiele zalet w porównaniu z tradycyjnymi grillami. Za oknem świeci słońce,
Cytrynowy łosoś z młodą fasolką szparagową to bardzo szybka i zdrowa propozycja na obiad w ciepłe letnie dni. Odpowiednio zamarynowany
Łosoś z sojowej marynacie ze szparagami to pyszne danie dla całej rodziny. Warto przygotować je teraz, kiedy dostępne są świeże,
Karkówka w jogurtowo – paprykowej marynacie to idealnie zamarynowane mięso, które świetnie się nadaje się zarówno do grillowania, jak i
Potrawy z łososia kryją w sobie nieograniczone możliwości przygotowania. Możemy go przygotować w dowolnej formie – pieczonego, grillowanego, smażonego, czy
Łosoś to bogactwo zdrowych dla organizmu kwasów omega-3. Powinniśmy z tego właśnie powodu jeść go 2-3 razy w tygodniu. Tym
Pstrąg łososiowy i frytki z batatów to bardzo szybki i zdrowy obiad. Zarówno frytki jak i rybę przygotujemy praktycznie bez
Pieczony łosoś z sałatą rzymską i pomidorkami to idealne połączenie ryby i szybkiej bardzo prostej sałatki. Do sałatki wykorzystamy sałatę
Karkówka to jedno z najbardziej popularnych mięs używanych do grillowania. Jednak aby nie była zbyt sucha warto wiedzieć w jaki
Klasyczna karkówka z grilla to zaraz po kurczaku jedno z najbardziej popularnych dań przygotowywanych na grillu. Powinniśmy znać kilka podstawowych