Pasta z wędzonego halibuta
Kolacje,  Przystawki, przekąski, sosy

Pasta z wędzonego halibuta

Pasta z wędzonego halibuta to propozycja na szybką, zdrową i smaczną kolację. Do takiej pasty idealnie pasuje świeże pieczywo posmarowane masłem.

Sprawdź przepis: Domowa, szybka pasta z makreli

Składniki

  • 150g wędzonego halibuta
  • 2 ogórki kiszone -> przeczytaj kiszone czy kwaszone
  • 2 jajka
  • odrobina szczypiorku
  • mała cebula
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżka majonezu

Pasta z wędzonego halibuta – przepis

Jajka gotujemy na twardo, następnie studzimy i kroimy w kostkę. Ogórka, cebulę również kroimy w kosteczkę. Szczypiorek drobno siekamy. Mięso z halibuta obieramy i siekamy nożem, aby przypadkiem nie zostały nam w nim ości. Wszystkie składniki łączymy w misce z odrobiną majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem.

Pasta z halibuta najlepiej smakuje na świeżym pieczywie.

Pasta z wędzonego halibuta
Pasta z halibuta

Smacznego!

Zostaw komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.