Pasta z tuńczyka i jajek
Kolacje,  Śniadania,  Szybkie dania

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek to propozycja na pastę kanapkową, która świetnie zastąpi nam wędlinę. Pastę najlepiej podać ze świeżym pieczywem.

Przepis na warzywa w sosie tikka masala

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka
  • 2 jajka
  • odrobina szczypiorku
  • mały ogórek kiszony
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz

Dodatkowo

  • świeże pieczywo

Pasta z tuńczyka i jajek – przepis

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę. W kostkę kroimy również ogórka. Szczypiorek drobno siekamy. Tuńczyka odcedzamy z zalewy i mieszamy z pozostałymi składnikami. Dodajemy odrobinę jogurtu naturalnego, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Pasta z tuńczyka i jajek
Pasta z tuńczyka i jajek

Smacznego!

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.