Carpaccio z buraka czyli gotowane, albo pieczone buraki bardzo cienko pokrojone podawane z kilkoma dodatkami. Najczęściej do carpaccio z pieczonego
Dziś chciałbym podzielić się z Wami pomysłem na pyszną i zabawną potrawę, która z pewnością zachwyci Wasze dzieci. Quesadilla dla
Frytki z dyni to szybki i aromatyczny dodatek lub przekąska, którą możesz ugotować przez całą jesień. To danie wykorzystuje dynię
Focaccia to jeden z rodzai włoskiego pieczywa, bardzo często to podstawa pizzy. Jest ona jednak podawana bez sosu pomidorowego i
Tortilla z mięsem z kurczaka to nie będzie taka typowa tortilla jaką znacie. Tym razem z wykorzystaniem placków tortilli przygotujemy
Bruschetta z pomidorami to klasyczna włoska przekąska zdobyła serca smakoszy na całym świecie. Dzięki prostocie przygotowania i bogactwu smaków, bruschetta
Grissini, czyli włoskie paluszki chlebowe. Doskonała wytrawna przekąska czy jako przystawka przed głównym daniem. Robione ze zwykłego ciasta na pizzę
Kanapeczki koktajlowe to idealna przystawka na każde przyjęcie. Kolorowe kanapeczki świetnie się sprawdzą o każdej porze i dnia, na każde
Dziś będzie bardzo szybka przystawka na spotkanie ze znajomymi, albo na wieczór kiedy zaskoczą nas niezapowiedziani goście. Te kanapeczki przygotujemy