We wpisie Parówki w cieście francuskim pokazałem Wam jak można zrobić szybką przekąskę dla niezapowiedzianych gości, albo po prostu wykorzystać parówki w cieście francuskim jako drugie śniadanie.

Korzystając z sugestii „Szefowej kuchni” w komentarzach postanowiłem przygotować je tym razem z dodatkiem żółtego sera. Całe przygotowanie wygląda dokładnie tak samo jak w przepisie Parówki w cieście francuskim z tą tylko różnicą, że przed zawinięciem ciasta francuskiego układamy na nim 2 plasterki sera żółtego.

Trzeba przyznać, że wyszły wyśmienite, ale smakują najlepiej na ciepło, kiedy to jeszcze ser żółty nie zastygł.

Obejrzyj nasze filmy:

Bardzo dziękuję „Szefowej kuchni” za świetną podpowiedź w jaki sposób można urozmaicić ten przepis :) A może Wy też macie jakieś pomysły na swoją wersję przepisów na parówki w cieście francuskim? Piszcie w komentarzach i z góry dziękuję :)