Kulinarny blog

Pieczony schab z czosnkiem

Pieczony schab z czosnkiem oprócz tego, że można go podać na ciepło to nadaje się doskonale na kanapkę i smakuje znacznie lepiej, aniżeli wędliny kupione w sklepie. Jego przygotowanie nie jest trudne i zajmuje niewiele czasu.

Kategorie: Mięsa

Ostatnie przepisy

Makaron z sosem bolognese

Multicooker – Makaron z...

Dodany 30 stycznia 2015

0 komentarzy

Szybka tortilla z serkiem śmietankowym

Szybka tortilla z serkiem...

Dodany 28 stycznia 2015

0 komentarzy

Filet z brokułem na parze

Multicooker – Filet z...

Dodany 28 stycznia 2015

1 komentarz

Ostatnie posty

Leniwa sobota - pyszne śniadanko

Leniwa sobota – pyszne...

Dodany 31 stycznia 2015

0 komentarzy

Przegląd ciast

Ciasta bez pieczenia –...

Dodany 26 stycznia 2015

0 komentarzy

Multicooker

Multicooker

Dodany 22 stycznia 2015

1 komentarz